Želite zbrati kapital za rast svojega podjetja?

Naše svetovalne storitve pri zbiranju sredstev vam lahko pomagajo krmariti v zapletenem procesu zbiranja kapitala, ga izjemno pospešijo in povečajo vrednost, ki jo dobite za delež, ki se mu odrečete.

Od začetnega kapitala prek financiranja serije A in naprej, naše znanje in izkušnje ter evidence nam omogočajo, da učinkovito pomagamo pri vašem povečanju skozi postopek zbiranja sredstev. Sodelujemo z vami, da bi razumeli vaše namene in cilje, preden ustvarimo edinstven pristop, ki bo vaši organizaciji pomagal najti prave partnerje za vas. Aktivno vam bomo pomagali z zagotavljanjem financiranja, ki ga potrebujete na vsaki stopnji vašega ambicioznega načrta rasti!

Naše svetovalne storitve pri zbiranju sredstev vključujejo:

  • Strategija in strukturiranje: Skupaj z vami razvijamo jasen načrt za zbiranje kapitala, vključno z identifikacijo potencialnih vlagateljev in razvojem časovnice za postopek.
  • Vrednotenje in potrebe po financiranju: Naročniku pomagamo določiti potrebe po financiranju za naslednji cikel rasti in pomagamo ovrednotiti podjetje pri pogajanjih o najboljših možnih pogojih naložbe.
  • Podpora pri predstavitvi in ​​ozaveščanje: Uporabljamo našo obsežno mrežo stikov in strokovnega znanja pri zbiranju sredstev, da prepoznamo, pristopimo in podpremo vašo predstavo potencialnim vlagateljem za vaše podjetje.
  • Pogajanja in zaključek: Pogajamo se v imenu naročnika, da mu zagotovimo najboljše možne pogoje za naložbo v njegovo podjetje.

Osredotočite se le na dejavnosti, ki vam prinašajo največji možni rezultat. V postopek zbiranja sredstev vključite strokovnjake, ki vam bodo pomagali na vsaki stopnji za najboljše in najhitrejše rezultate.

Obrnite se na nas, če želite izvedeti več o naših svetovalnih storitvah za zbiranje sredstev. Vkrcajmo se na ladjo rasti z zbiranjem kapitala!

Kaj je vključeno v vaše svetovalne storitve pri zbiranju kapitala? + -

Naše svetovalne storitve pri zbiranju sredstev vključujejo svetovanje o strategiji in strukturiranju, vrednotenje in določanje potreb po financiranju, podporo pri predstavitvi in ​​doseganje vlagateljev, pogajanja in pomoč pri zapiranju. Skupaj z vami razvijamo jasen načrt za zbiranje kapitala z jasno opredeljenim časovnim okvirom, identificiramo potencialne investitorje, določimo vrednost vašega podjetja, se pogajamo o najboljših možnih pogojih za naložbo in pomagamo pri vseh vidikih sklenitve posla.

Za katero stopnjo zbiranja kapitala ste specializirani? + -

Specializirani smo za semena, serije A in serije B zbiranja sredstev. Vendar imamo izkušnje s številnimi stopnjami zbiranja sredstev in lahko svoje storitve prilagodimo vašim posebnim potrebam.

Kako najdete potencialne investitorje za moje podjetje? + -

Najprej moramo dobro razumeti vaše podjetje in vašo ključno ekipo. Ko to poznamo, ugotovimo, kakšno dodatno vrednost, poleg denarja, naj idealni investitor prinese. Ko spoznamo vsa dejstva, uporabimo našo in partnersko obsežno mrežo stikov in strokovnega znanja pri zbiranju sredstev, da identificiramo potencialne vlagatelje za vaše podjetje in se z njimi približamo. Za promocijo vašega podjetja potencialnim vlagateljem uporabljamo tudi različne marketinške strategije in strategije ozaveščanja.

Kako izpogajati najboljše možne pogoje za prodajo mojega podjetja? + -

Imamo bogate izkušnje s pogajanji v imenu podjetij, ki želijo prodati. Tesno sodelujemo z vami, da razumemo vaše prednostne naloge in uporabimo svoje strokovno znanje za pogajanja o najboljših možnih pogojih za prodajo vašega podjetja. Poleg cene je pomembnih več determinant, ki vključujejo: mehanizem za določanje prodajne cene, plačilne pogoje, zaključne pogoje (predhodne pogoje), zastopanja in jamstva, odškodninske določbe, določbe o prepovedi konkurence in nenagovarjanja, določbe o zaupnosti in storitve prehoda. po zaprtju. Uporaba usposobljenega finančnega svetovalca se izkaže za koristno pri doseganju boljših pogojev, hitrejše izvedbe in boljšega pogajalskega položaja, z znano paleto alternativ izpogajanemu dogovoru.

Kako pomagate pri postopku zaključka transakcije? + -

Pomagamo pri vseh vidikih zaključka posla, vključno s prenosom lastništva in izplačilom sredstev. Pomagamo vam pri vseh analizah in elaboratih, ki bi jih morebitno zahtevale agencije za varstvo konkurence za odobritev prodaje. Tesno sodelujemo z vami in vašo pravno ekipo, da zagotovimo, da postopek zapiranja poteka gladko in učinkovito.

Ali se v vaših mislih pojavljajo vprašanja? Za več informacij se lahko zmeraj obrnete na nas.